Over mij

IK BEN EVELIEN TUINMAN

Werken vanuit talenten, zelfinzicht krijgen maar ook realistisch blijven. Ik weet uit ervaring wat het met je doet als je op onderzoek uitgaat en je talenten leert ontwikkelen. Het versterkt je zelfvertrouwen en zorgt ervoor dat je weer met passie en energie werkt.

SOMS ZIT JE NIET OP JE PLEK...

Mijn loopbaan...
Bijna 20 jaar heb ik met veel plezier binnen Achmea gewerkt. Toch merkte ik in de loop der jaren dat ik niet op mijn plek zat. Ik mocht een loopbaantraject volgen, waarin bij mij naar voren kwam dat ik energie krijg van het werken met mensen en mij bezig te houden met werkgerelateerde vraagstukken. Ik heb daarom een opleiding HBO Personeel & Arbeid gevolgd bij Saxion. Daar heb ik de afstudeerrichting Loopbaanbegeleiding & Arbeidsintegratie gekozen. Tijdens mijn studie heb ik bij het Achmea Transfercentrum gewerkt, waar ik mensen die boventallig verklaard waren heb begeleid van werk naar werk en waar ik ook trainingen heb gegeven.
Na mijn opleiding...
Na mijn opleiding ben ik gaan werken bij Stichting De Passerel in Apeldoorn als Consulent opleiden & ontwikkelen. In deze functie, waarin ik nog steeds werkzaam ben, houd ik me met allerlei vraagstukken bezig. Zoals onder andere met het vraagstuk: hoe maak je talenten zichtbaar bij medewerkers, hoe zorg je ervoor dat medewerkers op de juiste plek werken en hoe geef je invulling aan duurzame inzetbaarheid. De ervaringen die ik hierin op doe, gebruik ik nu ook voor Talent2Explore.
En nu...
Naast mijn opleiding bij Saxion heb ik een specifieke opleiding tot loopbaanadviseur gevolgd bij Heidi Jansen Loopbaanadvies & Levenskunst. Zij heeft mij de methodieken geleerd die er voor zorgen dat een loopbaantraject bij Talent2Explore resultaatgericht is en snel komt tot een realistisch zoekprofiel.

DIT IS TALENT2EXPLORE

HE, DAT HERKEN IK!

Herken je iets van mijn verhaal bij jezelf? Of zit je met een andere vraag op het gebied van je loopbaan? Ik kan je helpen! Samen brengen we jouw vraag in kaart en gaan we aan de slag met jouw talent en op zoek naar jouw geluk.

We starten altijd met een (gratis) kennismakingsgesprek. In dit gesprek kijken we wat precies je vraag is. Afhankelijk daarvan maak ik een offerte op maat.